Gezondheidsnet.nl maakt gebruik van cookies: functioneel, om instellingen en voorkeuren te onthouden, voor beter en eenvoudiger navigeren en inloggen; analytisch, om bezoeken bij te houden en te bestuderen; voor commerciële doeleinden, om bij te houden hoe vaak bepaalde advertenties zijn getoond en geklikt; voor targeting doeleinden, om advertenties op uw interesses te kunnen aanpassen en zodat andere sites ook gerichte advertenties kunnen tonen. Door hiernaast op akkoord te klikken, of door gebruik te blijven maken van deze website gaat u hiermee akkoord. Lees voor meer informatie ons Cookiebeleid.

Akkoord
donderdag, 17 augustus 2017

Zo wordt seks (weer) beter

Tips en trucs voor vrouwen

Als je al een paar jaar bij je partner bent, kan het gebeuren dat je seksleven op een laag pitje komt te staan. Maar dat is helemaal nergens voor nodig! Met onderstaande tips maak je de seks weer fijn.

1. Praten is het sleutelwoord als je dichter tot elkaar wilt komen. Vraag wat je partner fijn vindt, maar vertel ook wat jij graag zou willen. Door naar elkaar te luisteren, leer je elkaars behoeften - opnieuw - kennen en kun je hierop inspelen.

2. Zonder je minstens één keer per week af met z'n tweeën. Sluit je even af voor de drukte van het dagelijks leven. Doe deuren en ramen dicht, breng kinderen naar de oppas en laat je werk liggen tot morgen. Zo ben je eindelijk eens echt samen en kom je dichter tot elkaar.

3. Tijd samen doorbrengen is erg belangrijk. Doe dingen die jullie samen leuk vinden. Dat kan winkelen of fietsen zijn, maar ook gewoon samen op de bank een dvd'tje kijken. Zo breng je de lol terug in je relatie.

4. Ga eens uit. Doe je mooiste jurk aan en ga een avondje naar de bioscoop, discotheek of het theater. Zo zijn jullie samen op een prettige manier bij elkaar.

5. Blijf altijd aandacht aan je uiterlijk besteden. Het doet je partner goed als hij ziet dat je nog altijd moeite voor hem doet.

6. Jonge meiden zien er dan misschien beter uit, maar er zijn altijd gebieden waarop jij beter scoort. Uitstraling, humor en intelligentie zijn eigenschappen die je nog steeds hebt en waar jouw man ooit op gevallen is. Maak er gebruik van!

7. Breng de romantiek terug in je relatie. Romantiek zit hem in de kleine dingen; van een glas wijn tijdens het koken, kaarsen tijdens het diner tot een spontane zoen of glimlach.

8. Stuur lieve berichtjes aan je partner. Stop briefjes in zijn jaszak of stuur een sms of e-mail. Je kunt er ook spannende dingen in schrijven. Bijvoorbeeld: "Kom je vanavond vroeg thuis? Ik heb een verrassing voor je…"

9. Bouw door die kleine briefjes of korte sms'jes de spanning op. Laat hem op subtiele wijze merken dat je wat van plan bent als hij 's avonds thuiskomt of als je hem over een paar dagen ziet.

10. Sexy lingerie kan je partner in de stemming brengen.

11. Hij zal het zeker waarderen als je voor hem danst of zelfs stript. Misschien vind je dit een beetje eng, maar je zult merken dat het best leuk is om muziek en kleding uit te zoeken.

12. Elkaar een massage geven met massageolie zorgt voor intimiteit en een ontspannen gevoel.

13. Wijk af van jullie routine, probeer eens een ander standje.

14. Doe het eens op een ander tijdstip van de dag. Het hoeft niet altijd 's avonds als het donker is of elke week op zondagochtend.

15. Een andere manier om af te wijken van jullie routine is om seks te hebben op een andere plaats. Doe het eens niet in bed, maar op de trap, het aanrecht, onder de douche of buiten. Dat zorgt voor extra spanning, zeker wanneer je kans loopt om ontdekt te worden.

16. Laat het licht voor de verandering eens aan. Het kan erg opwindend zijn om elkaar in de ogen te kijken. Zo zie je hoe je partner reageert of beter gezegd: van je geniet.

17. Gebruik - als jullie daarvoor in zijn - van speeltjes om een beetje spanning op te bouwen. Denk aan handboeien of vibrators.

18. Blinddoeken betekent je volledig overgeven aan je partner, maar ook optimaal genieten. Laat alles wat er met je lichaam gebeurt over je heen komen en geniet ervan.

19. Vertel elkaar je grootste fantasieën. Dit kunnen bepaalde standjes of plekken zijn. Doe er iets mee en zorg ervoor dat jullie samen één fantasie krijgen.

20. Heel belangrijk is voorspel. Ga niet meteen over tot 'de daad', maar bouw het langzaam op. Voorspel kan door elkaar zachtjes te strelen en kussen. Gebruik je tong om elkaars lichaam te verkennen.

21. Zorg ervoor dat wat jullie in bed doen in balans is. Als je hem een massage geeft, mag je ook iets liefs terug verwachten. Dit hoeft niet dezelfde avond, dat kan ook een paar dagen of weken later.

22. Probeer te genieten van het moment. Sluit je even af van alles waar je stress over hebt. Seks kan stress en spanningshoofdpijn doen afnemen.

23. Maak zin! Ook als je eigenlijk moe bent of veel te doen hebt, is dit belangrijk. Als je eenmaal bezig bent, zul je ontdekken dat het toch best leuk is.

24. Kruip af en toe tegen je lief aan. Al kijken jullie een film of zitten jullie in het park een kop koffie te drinken, fysiek contact - ook al is het onbetekenend - roept bij een man vaak lust op.

25. Doe niets tegen je zin in. Praat over wat je leuk vindt om te proberen, maar geef ook aan wat je niet wilt. Je partner zal je openheid waarderen en je op je gemak willen stellen.

Reactie toevoegen

7 Comments

Door Camila Adrian (niet gecontroleerd) op vr, 07/28/2017 - 08:56

Getuigenis over hoe ik mijn man terugkwam. Mijn wereld en mijn leven is terug !!! Na een jaar van gebroken relatie, liet mijn man me om reden weten. Ik voelde me alsof mijn leven op het punt was om te stoppen, ik had bijna zelfmoord gepleegd. Ik was heel erg emotioneel beneden. (Dankzij een spellaster genaamd Dr IREDIA), die ik online ontmoette. Op een gelukkige dag, toen ik door het internet was, kwam ik op de hoogte van getuigenissen over deze speeltoestand. Sommigen hebben getuigen dat hij hun ex-liefhebber terug bracht, sommigen hebben getuigen dat hij baarmoeder herstel, kanker, Hiv en andere ziekte genezen, sommigen hebben getuigen dat hij een spelling kan opheffen om te stoppen met echtscheiding enzovoort. Ik kom ook over een bepaald getuigenis, het ging over een vrouw die CINDY heette, ze beweerde dat hij in minder dan twee dagen haar ex-liefhebber had teruggebracht en aan het einde van haar getuigenis droeg ze het IREDIA-e-mailadres. Na het lezen van al deze, besloot ik het eens te proberen. Ik heb contact opgenomen met hem via email drirediaherbalhome@gmail.com en verklaarde mijn probleem aan hem, hij zei dat ik me geen zorgen hoefde te maken, dat in 48 uur mijn man naar me terugkwam. Tot mijn verbazing kwam mijn man naar mijn huis en vroeg me om hem te vergeven. We hebben onze problemen opgelost en we zijn zelfs gelukkiger dan voorheen ...
Dr IREDIA is echt een begaafde man en ik zal niet stoppen met het publiceren van hem omdat hij een geweldige man is. Als u een probleem hebt en u zoekt een echte en echte spellaster om al uw problemen voor u op te lossen. Hij is legitiem. Neem contact op met hem op zijn email, DRIREDIAHERBALHOME@GMAIL.COM

Door Grace (niet gecontroleerd) op vr, 06/17/2016 - 22:36

Bedoel hiermee de reactie van Marjan

Door Grace (niet gecontroleerd) op vr, 06/17/2016 - 22:33

Duidelijke taal, ben het hier helemaal mee eens. Ook al meerdere keren met mijn man over gesproken maar hij begrijpt het niet echt, jammer.

Door Anonymous (niet gecontroleerd) op vr, 06/17/2016 - 21:30

Inderdaad ! Wat een eenzijdig slecht artikel !

Door Sexclub Diana (niet gecontroleerd) op za, 03/19/2016 - 01:50

Dankjewel voor de tips. Ik heb een heleboel geleerd
Bij club Diana op www.clubdiana.nl
Toch is het beter om goed naar je vriend te luisteren en samen erachter te komen wat je prettig vindt!

Door Marjan (niet gecontroleerd) op zo, 06/21/2015 - 10:50

regel 24 fysiek contact - ook al is het onbetekenend - roept bij een man vaak lust op. En dat is vaak de reden dat vrouwen niet zomaar lief doen, want zij willen dan helemaal geen seks(lees, verkeerd begrepen worden door de man). Ik hoor vaak, als ik alleen maar een knuffel wil dan denkt hij al meteen dat ik seks wil en dat is dus niet zo. Dus om dat te voorkomen laten ze het maar.

Door Ans van de Ree (niet gecontroleerd) op wo, 09/03/2014 - 12:39

En waar zijn de tips voor Mannen ?