dinsdag, 29 september 2020

Boekrecensie: Groen is geweldig!

150 hippe, lekkere, vegan recepten

Groen is geweldig! is een kookboek met meer dan 150 vegan recepten, verdeeld over vier seizoenen. Van love-lasagne tot avocado-chocolademousse en van macaroni-met-fop-kaas-ovenschotel tot sushi-zonder-zorgen...

Koken zonder gluten, zonder zuivel, zonder dierlijke eiwitten? Dat gaat lukken met het kookboek Groen is geweldig! van Rebecca Leffler. Het staat vol met gezonde recepten, en brengt dat met een frisse look & feel en een niet te zware toon. Van vegan wrap-it-up tot smoothies in alle kleuren, van humusdip tot Thaise curry, van sexy summer salad tot not-guilty burger. Het zijn eenpersoonsrecepten (handig voor de happy single) en je vindt er ook nog allerlei yoga-oefeningen. Het ideale boek om je lijf op alle manieren in balans te brengen!

Hierbij alvast twee recepten uit het boek:

Rebecca Leffler is een Franse journaliste en blogster. Eerder schreef ze voor de Hollywood Reporter, maar ze heeft de rode lopers ingeruild voor een groene ondergrond. Ze zit achter GREEN CHIC By Lafleur, een initiatief dat 'groene' merken uit film-, fashion-, food- en kunstwereld bij elkaar brengt. Ze wil laten zien dat 'groen' ook très chic kan zijn.

De prijsvraag is verlopen. De winnaars van de actie hebben inmiddels bericht ontvangen.