zaterdag, 26 september 2020

Boerenkool gestoofd met mosterd

Was alles maar zo eenvoudig als dit recept: slechts 4 ingrediënten en lekker laten stoven.

Ingrediënten

  • 1 teentje knoflook
  • 2 eetlepels olijfolie
  • 400 gram gesneden boerenkool
  • 2 theelepels mosterd

Bereiding

1. Maak de knoflook schoon en snijd hem klein.
2. Fruit de knoflook zacht in de olie.
3. Voeg de boerenkool toe en roerbak kort mee.
4. Voeg de mosterd toe met een paar lepels water en stoof de boerenkool in 25 minuten gaar.

​Menusuggestie
Lekker met ribkarbonade en aardappelpuree.

Hiervoor heb je nodig:
2 ribkarbonades
1 eetlepel vloeibare margarine
6 opscheplepels aardappelpuree

Aantal personen

2

Bereidingsduur

30+ minuten
Energie
605 kcal
Eiwit
40 gram
Koolhydraten
45 gram
Vet
25 gram
Verzadigd vet
6 gram
Vezels
8 gram
Zout
0,7 gram