Getty Images
      
  Dit recept met ei is lekker makkelijk te maken.
    Aantal personen 
              
  2
          
    Bereidingsduur 
              
  15-30 minuten
          Ingrediënten
- 1 ui
 - 1 teentje knoflook
 - 1 dunne prei
 - 1 rode paprika
 - 250 gram champignons
 - 2 tomaten
 - 1 rode peper
 - 1 eetlepel olie
 - 1 theelepel gemalen koriander
 - 150 gram volkoren macaroni
 - 4 eieren
 
Voedingswaarden
    Energie 
              
  510kcal
          
    Eiwit 
              
  30 gram
          
    Koolhydraten 
              
  60 gram
          
    Vezels 
              
  10 gram
          
    Vet 
              
  15 gram
          
    Verzadigd vet 
              
  4 gram
          
    Zout 
              
  400 milligram
          Bereiding
- Maak de groente schoon. Snijd de ui en de knoflook in snippers, de prei in ringen, de paprika in blokjes, de champignons in vieren en de tomaten in blokjes.
 - Maak de peper schoon en verwijder een deel van de zaadlijsten en pitjes. Snijd de peper klein.
 - Fruit de ui en de knoflook in de hete olie glazig.
 - Voeg de rest van de groente, de peper en de koriander toe en smoor de groente in ca. 6 minuten gaar.
 - Kook ondertussen de macaroni in ruim water volgens de gebruiksaanwijzing op de verpakking.
 - Maak 4 kuiltjes in de groente en breek de eieren er voorzichtig in. Doe een deksel op de pan en laat de eieren op laag vuur in ca. 8 minuten gaar worden.
 - Geef de macaroni er bij.