Gevulde witlofbladen

Zo uit het knuistje
Ingrediënten
- 1 klein blikje maïskorrels
- 4 radijsjes
- 4 halve walnoten
- 40 gram gorgonzola of andere blauwe schimmelkaas
- 2 eetlepels yoghurt
- 4 grote witlofbladen
Bereiding
- Laat de maïs uitlekken.
- Snijd de radijs in stukjes.
- Hak de walnoten grof.
- Prak de Gorgonzola met de yoghurt en meng de maïs, radijs en noten er door.
- Was de witlofbladen en plaats ze op 2 borden.
- Vul de bladen met het mengsel.
Aantal personen
2
Bereidingsduur
0-15 minuten
Bron(nen):
Energie |
180 kcal
|
---|---|
Eiwit |
9 gram
|
Koolhydraten |
10 gram
|
Vet |
10 gram
|
Verzadigd vet |
4 gram
|
Vezels |
3 gram
|
Zout |
0 gram
|