maandag, 23 mei 2022

Gevulde witlofbladen

Zo uit het knuistje

Ingrediënten

  • 1 klein blikje maïskorrels
  • 4 radijsjes
  • 4 halve walnoten
  • 40 gram gorgonzola of andere blauwe schimmelkaas
  • 2 eetlepels yoghurt
  • 4 grote witlofbladen

Bereiding

  1. Laat de maïs uitlekken.
  2. Snijd de radijs in stukjes.
  3. Hak de walnoten grof.
  4. Prak de Gorgonzola met de yoghurt en meng de maïs, radijs en noten er door.
  5. Was de witlofbladen en plaats ze op 2 borden.
  6. Vul de bladen met het mengsel.

Aantal personen

2

Bereidingsduur

0-15 minuten
Bron(nen):
Energie
180 kcal
Eiwit
9 gram
Koolhydraten
10 gram
Vet
10 gram
Verzadigd vet
4 gram
Vezels
3 gram
Zout
0 gram