maandag, 30 november 2020

Haring met appelsalsa

Midzomerdagdroom

Ingrediënten

  • 2 hollandse nieuwe haringen 
  • 1 bosuitje
  • ½ (rode) appel 
  • dille (vers of diepvries) 

Bereiding

  1. Maak de haringen schoon en snijd ze in stukjes.
  2. Maak de bosui schoon en snijd hem in hele dunne ringen.
  3. Was het stuk appel en snijd het in kleine blokjes. Meng de bosui en wat dille door de appel.
  4. Verdeel de haring over 2 bordjes en schep de appelsalsa er naast.

Menusuggestie

Lekker met als hoofdgerecht kalkoen met sjalotjes, sperziebonen en aardappelen.

Aantal personen

2

Bereidingsduur

0-15 minuten
Bron(nen):
Energie
150 kcal
Eiwit
15 gram
Koolhydraten
6 gram
Vet
8 gram
Verzadigd vet
2 gram
Vezels
1 gram
Zout
2 gram