dinsdag, 14 juli 2020

Honingyoghurt met bramen

Klapper van de week

Ingrediënten

  • 125 gram bramen 
  • Stukje citroenschil 
  • 2 eetlepels honing 
  • Mespunt gemalen kardemom 
  • 2 deciliter magere griekse of turkse yoghurt 

Bereiding

  1. Was de bramen. 
  2. Snijd het citroenschilletje heel fijn. 
  3. Meng de citroenschil en 1 eetlepel honing door de bramen. Verdeel de bramen over 2 coupes. 
  4. Roer de rest van de honing en de kardemom door de yoghurt. Schep de yoghurt over de bramen.

Menusuggestie

Aantal personen

2

Bereidingsduur

0-15 minuten
Bron(nen):
Energie
140 kcal
Eiwit
7 gram
Koolhydraten
25 gram
Vet
1 gram
Verzadigd vet
0 gram
Vezels
2 gram
Zout
0,2 gram