
Getty Images
Klapper van de week
Aantal personen
2
Bereidingsduur
0-15 minuten
Ingrediënten
- 125 gram bramen
- Stukje citroenschil
- 2 eetlepels honing
- Mespunt gemalen kardemom
- 2 deciliter magere griekse of turkse yoghurt
Voedingswaarden
Energie
140kcal
Eiwit
7 gram
Koolhydraten
25 gram
Vezels
2 gram
Vet
1 gram
Verzadigd vet
0 gram
Zout
200 milligram
Bron
- Voedingscentrum
Bereiding
- Was de bramen.
- Snijd het citroenschilletje heel fijn.
- Meng de citroenschil en 1 eetlepel honing door de bramen. Verdeel de bramen over 2 coupes.
- Roer de rest van de honing en de kardemom door de yoghurt. Schep de yoghurt over de bramen.
Menusuggestie
Lekker met als hoofdgerecht Libanese gehaktballetjes, komkommersalade en bruin (Turks) brood.