Kersenshake

Shake it!
Ingrediënten
- 150 gram kersen
- 150 ml halfvolle melk
- 2 bolletjes vruchten sorbetijs
Bereiding
- Was de kersen, houd een paar mooie kersen achter voor garnering.
- Ontpit de rest van de kersen.
- Pureer de kersen in de keukenmachine of met een staafmixer.
- Klop er met de koude melk en het ijs een schuimige drank van.
- Verdeel dit over twee hoge glazen. Garneer met de achtergehouden kersen.
Menusuggestie
Lekker met als hoofdgerecht Libanese salade met volkoren bolletjes.
Ingrediënten over?
Kersen: steenvruchten zoals kersen, bewaar je het beste in de koelkast.
Aantal personen
2
Bereidingsduur
0-15 minuten
Energie |
110 kcal
|
---|---|
Eiwit |
3 gram
|
Koolhydraten |
20 gram
|
Vet |
1 gram
|
Verzadigd vet |
1 gram
|
Vezels |
1 gram
|
Zout |
0 gram
|