Getty Images
      
  Door de groente kort te wokken blijven ze lekker knapperig.
    Aantal personen 
              
  2
          
    Bereidingsduur 
              
  15-30 minuten
          Ingrediënten
- 150 gram volkoren noedels
 - 1 (rode) ui
 - 1 paprika
 - 200 gram spitskool
 - 100 gram taugé
 - 200 gram kipfilet
 - 2 eetlepels olie
 - 1 eetlepel chilisaus
 - peper, paprikapoeder
 
Voedingswaarden
    Energie 
              
  570kcal
          
    Eiwit 
              
  45 gram
          
    Koolhydraten 
              
  60 gram
          
    Vezels 
              
  10 gram
          
    Vet 
              
  15 gram
          
    Verzadigd vet 
              
  3 gram
          
    Zout 
              
  400 milligram
          Bereiding
- Kook de noedels in ruim water volgens de gebruiksaanwijzing.
 - Maak de groente schoon.
 - Snijd de ui in snippers, de paprika in blokjes en de spitskool in repen.
 - Laat de taugé uitlekken.
 - Snijd de kipfilet in blokjes en bestrooi ze met peper en paprikapoeder.
 - Verwarm 1 eetlepel olie in de wok en bak hierin de kip in 5 minuten gaar en bruin.
 - Schuif de kip wat aan de kant en verwarm de rest van de olie in de wok. Roerbak de ui hierin glazig.
 - Voeg de paprika en de spitskool toe en roerbak de groente in enkele minuten gaar.
 - Doe de uitgelekte noedels en de taugé er bij en laat alles onder goed roeren heet worden.
 - Maak het gerecht op smaak met chilisaus.
 
    Bron 
          
  - Voedingscentrum