donderdag, 3 december 2020

Noedels met zalm en roerbakgroente

Voor dit heerlijke gerecht heb je slechts 5 ingrediënten nodig.

Ingrediënten

  • 150-200 gram volkoren noedels
  • 150 gram zalmfilet
  • 1 eetlepel olie
  • 1 zak roerbakgroente (400 gram)
  • 1 eetlepel zwarte bonenroerbaksaus

Bereiding

  1. Kook de noedels in ruim water volgens de gebruiksaanwijzing op de verpakking.
  2. Snijd de zalmfilet in blokjes.
  3. Verwarm de olie in een wok of braadpan en roerbak hierin de groente enkele minuten.
  4. Voeg de zalmfilet, de roerbaksaus en 100 ml heet water toe. Breng dit aan de kook.
  5. Laat de gare noedels uitlekken en schep dit door het groente-zalmmengsel. Warm het geheel goed door tot de zalm gaar is.

Aantal personen

2

Bereidingsduur

15-30 minuten
Bron(nen):
Energie
555 kcal
Eiwit
30 gram
Koolhydraten
70 gram
Vet
15 gram
Verzadigd vet
3 gram
Vezels
10 gram
Zout
0,7 gram