donderdag, 9 juli 2020

Pittige Chinese kool met sojasaus

Eenvoudig klaar te maken

Ingrediënten

  • 1 Chinese kool
  • 1 eetlepel olie
  • 1-2 eetlepels sambal oelek
  • 1 eetlepel sojasaus of ketjap

Bereiding

  1. Maak de Chinese kool schoon en snijd de kool in repen.
  2. Verwarm de olie in een wok of braadpan en bak hierin de sambal kort. Voeg de Chinese kool toe en roerbak de kool op hoog vuur enkele minuten mee tot de groente is geslonken.
  3. Maak de Chinese kool op smaak met sojasaus.

Menusuggestie

Lekker met geroerbakte reepjes bief en zilvervliesrijst.

Hiervoor heb je nodig:
150 gram bieflap
1 eetlepel olie
6 opscheplepels zilvervliesrijst
 

Aantal personen

2

Bereidingsduur

0-15 minuten
Energie
505 kcal
Eiwit
30 gram
Koolhydraten
60 gram
Vet
15 gram
Verzadigd vet
3 gram
Vezels
9 gram
Zout
0,82 gram