Vis met kruidenkorstje

Lekker met snijboontjes en aardappelpuree
Ingrediënten
- 1 theelepel karwijzaad
- 1 theelepel mosterd
- 2 eetlepels hangop of halfvolle yoghurt
- 1 volkoren beschuit
- 2 stukken visfilet (bijvoorbeeld pangasius)
Bereiding
- Warm de grill voor op 175 °C.
- Rooster het karwijzaad in een droge koekenpan goudbruin en neem de pan van het vuur.
- Roer er de mosterd, de hangop, de fijngemaakte beschuit en wat peper door.
- Bestrooi de vis met peper en leg de vis in een ovenvaste schaal.
- Laat de vis onder de hete grill in ca. 10 minuten bruin en gaar worden. Bestrijk de vis met het kruidenmengsel en laat dit onder de grill in enkele minuten goudbruin kleuren.
Menusuggestie
Lekker met snijboontjes en aardappelpuree.
Hiervoor heb je nodig:
400 gram snijbonen
6 opscheplepels aardappelpuree
Aantal personen
2
Bereidingsduur
15-30 minuten
Bron(nen):
Energie |
375 kcal
|
---|---|
Eiwit |
35 gram
|
Koolhydraten |
45 gram
|
Vet |
3 gram
|
Verzadigd vet |
1 gram
|
Vezels |
10 gram
|
Zout |
1 gram
|