 
Getty Images
      
  Even onder de grill
    Aantal personen 
              
  2
          
    Bereidingsduur 
              
  15-30 minuten
          Ingrediënten
- 1 theelepel karwijzaad
- 1 eetlepel mosterd
- 2 eetlepels zure room
- 2 eetlepels paneermeel
- 2 stukken visfilet (bijv. pangasius)
Voedingswaarden
    Energie 
              
  350kcal
          
    Eiwit 
              
  40 gram
          
    Koolhydraten 
              
  25 gram
          
    Vezels 
              
  15 gram
          
    Vet 
              
  7 gram
          
    Verzadigd vet 
              
  3 gram
          
    Zout 
              
  2500 milligram
          Bereiding
- Warm de grill voor op 175° C.
- Rooster het karwijzaad in een droge koekenpan goudbruin en neem de pan van het vuur.
- Roer er de mosterd, de zure room, het paneermeel en wat peper door.
- Bestrooi de vis met peper en leg de vis in een ovenvaste schaal.
- Laat de vis onder de hete grill in ca. 10 minuten bruin en gaar worden. Bestrijk de vis met het mosterdmengsel en laat dit onder de grill in enkele minuten goudbruin kleuren.
Menusuggestie
Lekker met snijboontjes met witte bonen.
	
	Hiervoor heb je nodig:
	400 gram snijbonen
	1 kleine pot of blik witte bonen (uitlekgewicht ca. 250 gram)
	 
 
 
 
 
 
 
 
