Vis met mosterdkorstje

Getty Images

Even onder de grill

Aantal personen 
2
Bereidingsduur 
15-30 minuten

Ingrediënten

  • 1 theelepel karwijzaad
  • 1 eetlepel mosterd
  • 2 eetlepels zure room
  • 2 eetlepels paneermeel
  • 2 stukken visfilet (bijv. pangasius)

Bereiding

  1. Warm de grill voor op 175° C.
  2. Rooster het karwijzaad in een droge koekenpan goudbruin en neem de pan van het vuur.
  3. Roer er de mosterd, de zure room, het paneermeel en wat peper door.
  4. Bestrooi de vis met peper en leg de vis in een ovenvaste schaal.
  5. Laat de vis onder de hete grill in ca. 10 minuten bruin en gaar worden. Bestrijk de vis met het mosterdmengsel en laat dit onder de grill in enkele minuten goudbruin kleuren.

Menusuggestie

Lekker met snijboontjes met witte bonen.

Hiervoor heb je nodig:
400 gram snijbonen
1 kleine pot of blik witte bonen (uitlekgewicht ca. 250 gram)
 

 

Voedingswaarden

Energie 
350kcal
Eiwit 
40 gram
Koolhydraten 
25 gram
Vezels 
15 gram
Vet 
7 gram
Verzadigd vet 
3 gram
Zout 
2500 milligram
Auteur