Vis met mosterdkorstje

Even onder de grill
Ingrediënten
- 1 theelepel karwijzaad
- 1 eetlepel mosterd
- 2 eetlepels zure room
- 2 eetlepels paneermeel
- 2 stukken visfilet (bijv. pangasius)
Bereiding
- Warm de grill voor op 175° C.
- Rooster het karwijzaad in een droge koekenpan goudbruin en neem de pan van het vuur.
- Roer er de mosterd, de zure room, het paneermeel en wat peper door.
- Bestrooi de vis met peper en leg de vis in een ovenvaste schaal.
- Laat de vis onder de hete grill in ca. 10 minuten bruin en gaar worden. Bestrijk de vis met het mosterdmengsel en laat dit onder de grill in enkele minuten goudbruin kleuren.
Menusuggestie
Lekker met snijboontjes met witte bonen.
Hiervoor heb je nodig:
400 gram snijbonen
1 kleine pot of blik witte bonen (uitlekgewicht ca. 250 gram)
Aantal personen
2
Bereidingsduur
15-30 minuten
Energie |
350 kcal
|
---|---|
Eiwit |
40 gram
|
Koolhydraten |
25 gram
|
Vet |
7 gram
|
Verzadigd vet |
3 gram
|
Vezels |
15 gram
|
Zout |
2,5 gram
|