vrijdag, 4 december 2020

Visfilet met courgette en tomaat

Uit de oven

Ingrediënten

  • 2 tomaten
  • 1 courgette
  • 1 mespunt oregano
  • 1 eetlepel olijfolie
  • 250 gram visfilet (bijvoorbeeld koolvis)
  • 1 eetlepel pesto

Bereiding

  1. Warm de oven voor op 175° C.
  2. Ontvel de tomaten, verwijder de zaadjes en snijd het vruchtvlees in blokjes.
  3. Was de courgette en snijd hem in hele kleine blokjes.
  4. Meng de groente in een ovenvaste schaal en voeg wat oregano, peper en de olie toe.
  5. Bestrijk de vis met de pesto en leg de filets in het groentemengsel.
  6. Laat het gerecht in het midden van de oven in ca. 25 minuten gaar worden.

Menusuggestie

Lekker met aardappelpuree.

Hiervoor heb je nodig:
6 opscheplepels aardappelpuree

Aantal personen

2

Bereidingsduur

+30 minuten
Bron(nen):
Energie
430 kcal
Eiwit
40 gram
Koolhydraten
45 gram
Vet
9 gram
Verzadigd vet
2 gram
Vezels
6 gram
Zout
0 gram