Net getest: iiamo go

Zelfopwarmend babyflesje

Getty Images

De iiamo go is een babyfles die zichzelf kan opwarmen. De babyfles ziet er niet alleen mooi uit. Hij schijnt nog eens heel handig te zijn ook. Tijd voor een test!

Wat is het?
De iiamo go is een babyfles met verwarmingscapsule en speen, die is ontwikkeld om een volle fles (180 ml) melk in slechts 4 minuten op te warmen van kamertemperatuur tot de ideale temperatuur van 37 graden Celsius.

Om de melk op te warmen heb je geen flessenwarmer, magnetron of elektriciteit nodig. De verwarmingscapsule, die zowel zout als water bevat, is eenmalig te gebruiken.

Hoe werkt het?
Het gebruik is simpel. Je vult de fles helemaal. Vervolgens haal je de verwarmingscapsule uit de verpakking en steek je deze onderin de fles. Dit draai je vast en vervolgens schud je zachtjes met de fles heen en weer. Na vier minuten is de melk in de fles op temperatuur.

Conclusie
Niemand op de redactie heeft een baby, dus ik test de fles uit op mijn zoontje van twee jaar oud. Toen hij baby was, sjouwde ik met fles en flessenwarmer rond om hem overal zijn fles te kunnen geven.

Het gebruik van de iiamo go is inderdaad zo makkelijk als ze zeggen. Je doet de capsule erin, schudt even en klaar. Je kunt er ook spenen van andere merken opzetten en in verschillende maten, dus ook mijn zoontje van twee kan er nog mooi uit drinken.

Vooral voor onderweg is het echt heel handig. Je hoeft nooit meer te vragen of je ergens je fles op kan warmen. Dat kan gewoon overal. Bijkomend voordeel is dat het ook een stuk minder sjouwen is met spullen. Je hebt enkel de fles nodig en één capsule. Deze fles had ik toen mijn zoontje nog een baby was moeten hebben!

Meer informatie
De adviesverkoopprijs is 30 euro per fles. De iiamo go is vaatwasmachine- en kookbestendig, maar is niet geschikt voor gebruik in de magnetron. De wegwerpcapsules worden per zes stuks verkocht en kosten rond de één euro per stuk.

Kijk voor meer informatie ook op: www.oogappel.nl

Auteur 
  • Ilona Meernik