Win 5 x een HAPPY EARTH verwenpakket!

Groen, groener, groenst

Getty Images

Met de zomer in volle gang wil je graag verzekerd zijn van een fris gevoel. En misschien kies je daarbij het liefst voor natuurlijke verzorgingsproducten, zonder ongewenste chemische toevoegingen maar mét de verzorgende kracht uit de natuur. Dan hebben we goed nieuws voor je. Sinds het begin van de zomer is Nederland namelijk een vrolijk, natuurlijk en vooral duurzaam merk rijker: HAPPY EARTH. En dat merk heeft vier verschillende soorten deodorant in het assortiment, waarmee je de hele dag lekker blijft ruiken. Dat kun je nu zelf ervaren, want we mogen vijf heerlijke verwenpakketten - met onder andere die deo - van HAPPY EARTH verloten. Wordt iedereen happy van!

Het assortiment van dit nieuwe duurzame verzorgingsmerk omvat niet alleen deodorants, maar ook showergel en handzeep. Allemaal zijn ze goed voor zowel je huid, als de planeet. Want ze zijn allemaal 100 procent natuurlijk, 100 procent effectief en vrij van chemicaliën en andere nare ingrediënten. HAPPY EARTH draagt dan ook de keurmerken NATRUE en Vegan Society. Alle producten worden in Nederland geproduceerd. "We are on the world to bring a smile on your face. And make the world a better place", zoals ze zelf zeggen. Met die smile zit het wel goed, want we mogen vijf prachtige verwenpakketten verloten, met een waarde van ruim 40 euro.

Wat zit er in zo'n HAPPY EARTH verwenpakket?

  • Handzeep Lavender Ylang
  • Douche gel Cedar Lime
  • Deodorant Spray Unscented
  • Deodorant Crystal Stick Unscented
  • Deodorant Roller Men Protect
  • Deodorant Balm Bergamot

Waarom zijn die deo's zo bijzonder?

Getty Images

HAPPY EARTH heeft vier verschillende soorten deodorant: sprays, rollers, een stick en balm. Ze zijn plasticvrij en 100 procent natuurlijk, gemaakt van minerale zouten. Er komen dus geen aluminium chloorhydraat, alcohol, parabenen, drijfgassen, triclosan of minerale oliën aan te pas. De deodorants laten na gebruik een microscopisch laagje van minerale zouten achter op de huid. Deze doden de bacteriën die een nare geur veroorzaken, zonder de poriën te blokkeren of te vernauwen. Hierdoor blijf je de hele dag fris ruiken. Bovendien laten ze geen gele of witte vlekken achter en zijn ze niet alleen mens-, maar ook diervriendelijk want helemaal dierproefvrij. De sprays hebben natuurlijk een pompspraytje - dus geen schadelijke drijfgassen - en de flesjes zijn gemaakt van 100 procent gerecycled plastic, hetgeen ook geldt voor de andere varianten. Verder rolt de roller en werkt de stick nadat je hem even vochtig hebt gemaakt.

Die stick heeft trouwens nog wel iets bijzonders, die heeft namelijk een verpakking gemaakt van kurk; dat is volledig biologisch afbreekbaar en kan gerecycled worden zonder uitstoot van giftige stoffen. De kurkeik - waar de kurk van gestript wordt - kan tot wel 200 jaar oud worden en levert door dat strippen zelfs actief een steentje bij aan het beperken van de opwarming van de aarde.

Ook de balm zit in zo'n duurzame verpakking: blik, ook wel de recyclingkampioen genoemd. Maar liefst 96 procent van alle stalen blikjes in Nederland komt weer als blik terug. HAPPY EARTH heeft twee deodorant balms in 45 grams blikjes. Een frisse Bergamot variant en een rustgevende versie met lavendel. Ze zijn allebei verrijkt met botanische extracten, huidverzachtende sheabutter en essentiële oliën. Een kleine hoeveelheid ter grootte van een erwt volstaat om de hele dag fris te blijven.

Was je handen (niet) stuk

Getty Images
Door je handen goed te wassen worden ze goed schoon en kunnen de ziekmakende bacteriën en virussen zich niet verspreiden. 'Was je handen stuk', is niet voor niets de leus geworden. Maar je handen hoeven natuurlijk helemaal niet stuk met de juiste verzorgende handzeep. Daarnaast is een lekker geurtje en een gerust gevoel voor het milieu ook wel fijn. De HAPPY EARTH handzepen hebben een antibacteriële, biologisch afbreekbare en plantaardige formule met botanische extracten en essentiële oliën. Ideaal voor veelvuldig gebruik gedurende de dag. Je handen worden niet alleen schoon, maar ook ultiem verzorgd. En de plantaardige formule die door het putje gaat is niet schadelijk voor het milieu, omdat het 100 procent natuurlijke biologisch afbreekbare ingrediënten zijn.

Blij onder de douche

Getty Images
Als je iets op je huid aanbrengt en door het doucheputje spoelt, is het fijn om te weten dat er geen vervuilende en vervelende ingrediënten in zitten zoals SLS/SLES, parabenen, kleurstoffen of andere nare toevoegingen. In de HAPPY EARTH douchegel zitten ingrediënten waar jouw huid blij van wordt. De flessen zijn gemaakt van 100 procent gerecycled plastic en de douchegel is er in vier verfrissende varianten. In het verwenpakket zit de variant Cedar lime.

Verwenpakket winnen?

Helaas, de winactie is afgelopen.

Auteur