maandag, 9 december 2019

App helpt ADHD'ers chaos te organiseren

AMSTERDAM - Mensen met ADD of ADHD hebben concentratieproblemen, vergeten vaak dingen en zijn regelmatig het overzicht over dagelijkse zaken kwijt. Goed nieuws voor deze mensen. Vanaf nu is de app ADD8 verkrijgbaar waarmee het voor mensen met ADD/ADHD eenvoudiger wordt structuur en overzicht aan te brengen in hun leven.

ADD8 is een verzameling van tools die je helpen je gedachten te ordenen. Taken en planningen kunnen met behulp van ADD8 gestructureerd worden uitgevoerd en beheerd.

Ook geeft ADD8 inzicht in persoonlijke denkprocessen, waardoor je je bewust wordt van bepaalde denkfouten zodat die in de toekomst eerder herkend en dus voorkomen kunnen worden.

Structuur
De app helpt bij het eigen maken van bepaalde nieuwe persoonlijke routines, omdat hij je er op door jou bepaalde momenten aan herinnert. De app is niet alleen handig voor mensen met ADHD of ADD, maar voor iedereen die behoefte heeft aan structuur en nooit meer iets kwijt wil zijn of vergeten. Zo weet je bijvoorbeeld met één druk op de knop in woord of beeld waar je spullen liggen.

De app is verkrijgbaar in de App Store van Apple en Android Market.

Bron(nen):

  • The Appmen