zondag, 7 augustus 2022

Winnen: 5 x een glutenvrij bakpakket!

Bak jij straks de lekkerste glutenvrije brownies?

Smeuïge brownies, smakelijke appelkruimeltaart of brosse zandkoekjes: ook als je glutenvrij eet kun je er nu van genieten. Schär lanceert namelijk een vijftal nieuwe producten. En wij mogen vijf glutenvrije bakpakketten ter waarde van zo'n € 15,00 verloten.

Schär is al meer dan twintig jaar actief in de Nederlandse markt en daarmee één van de eerste en bekendste merken voor veel mensen die glutenvrij moeten eten. En het merk blijft innoveren. Zo introduceert Schär nu maar liefst vijf nieuwe producten tegelijkertijd. Nieuwsgierig? Vul het formulier onderaan deze pagina in en wie weet belt de postbode binnenkort bij je aan met een fijn glutenvrij pakket. Te ongeduldig om te wachten of je gewonnen hebt? Haast je dan naar je lokale supermarkt, want daar zijn ze (meestal) ook gewoon verkrijgbaar.

Wat zit er in het te winnen pakket?

Crumble Cake

Met deze bakmix van Schär zet je in een handomdraai een glutenvrije kruimeltaart op tafel. Voeg zelf eieren, boter, appels en vanille-extract toe. De mix is vrij van gluten, tarwe en lactose, dus vrijwel iedereen kan van het eindresultaat genieten. Ook lekker met kersen trouwens. Of met abrikoos. Laat er vooral je eigen creativiteit op los.

Brownie Mix

Ook nieuw in het assortiment: brownies! Met deze bakmix van Schär, gemaakt met Belgische chocolade, maak je heerlijke, smeuïge glutenvrije brownies Je hoeft zelf alleen boter, eieren en melk toe te voegen. De mix is bovendien vrij van gluten, tarwe en lactose.

Butter Cookies

De nieuwe Schär Butter Cookies zijn zandkoekjes in Deense stijl. Deze heerlijke glutenvrije, Deense boterkoekjes zijn per drie koekjes verpakt, waardoor je ze extra makkelijk meeneemt. Zo heb je altijd een lekkere, glutenvrije versnapering bij de hand.

Farmhouse Mix

Introduceert Schär dan alleen maar zoetigheid? Welnee! Met de Farmhouse mix lanceert het merk een glutenvrije bakmix voor zeer smakelijk boerenbrood. Lekker met een plak kaas of zoet beleg, maar ook heerlijk om een borrel plukbrood van te maken. Hiervoor breng je het brooddeeg bijvoorbeeld op smaak met zongedroogde tomaatjes, Italiaanse kruiden, knoflook en Parmezaanse kaas.

Kaiserbroodjes

Tenslotte in het pakket: heerlijke knapperige afbakbroodjes. Deze nieuwe glutenvrije kaiserbroodjes van Schär bak je in slechts 6-8 minuten gaar. Lekker met zoet en hartig beleg.

Kansje wagen?

Deze actie is afgelopen. De winnaars hebben inmiddels persoonlijk bericht ontvangen.