Gratis magazine: Zó werkt je brein

Alles over de werking van je hersenen

breinmagazine
Getty Images

Denken, leren, concentreren, onthouden... allemaal belangrijke taken die je hersenen op zich nemen. Maar soms lijkt het of je brein niet helemaal meewerkt. Want waar liggen die sleutels nou? En hoe heet die ene schrijfster ook alweer? Alles over hoe je brein werkt, lees je in dit gratis digitale magazine.

Inhoud zo werkt je brein
RMG

Wist je dat het niet meer weten van een naam bovenaan staat als het gaat om dingen die we vergeten? En op nummer twee staat: wat kwam ik hier ook alweer doen? Het is dus niet vreemd als je met de koelkastdeur in je handen niet meer weet wat je wilde pakken. In dit magazine komen veel aspecten rond je hersenen en geheugen aan de orde. Want hoe werkt die grijze massa eigenlijk? Waarom is slaap zo belangrijk? En wat doet voeding voor je brein? Je leest er alles over in dit gratis digitale magazine. Download 'm nu!

Let op: alleen nieuwsbriefabonnees kunnen de gratis boekjes aanvragen. Door je e-mailadres in te vullen, abonneer je je automatisch op onze wekelijkse nieuwsbrief. Ontvang je onze nieuwsbrief al? Vul dan het e-mailadres in waarop je de nieuwsbrief krijgt. Controleer ook je e-mailadres voordat je op verzenden drukt. Het boekje wordt gemaild en komt anders niet aan.

Auteur 
  • Franca van Dalen