maandag, 8 augustus 2022

Boekrecensie: De huid van Yael Adler

Hoeveel huidschilfers verlies je per minuut?

Waarom is douchen beter dan baden? Waarom moet je niet te vaak douchen? Antwoorden op deze vragen en veel meer kun je vinden in het nieuwe boek van de Duitse huidspecialiste Yael Adler.

In haar boek De huid gaat de huidspecialiste in op vragen als waarom krijg je vlekken in de nek als je onzeker bent? Waarom is een peeling gevaarlijk? En wist je dat de huid doorslaggevend is bij de keuze voor een partner? Het boek gaat over het grootste orgaan van de mens en staat boordevol feiten, inzichten en praktische inzichten.

Het boek is wetenschappelijk onderbouwd, geen saaie stof, maar het leest lekker weg en maakt je bewust van het feit dat er dingen zijn die je dagelijks doet die helemaal niet goed zijn voor je huid. Interessant voor mensen zonder maar zeker ook met huidproblemen.

Yael Adler is een Duitse huidspecialiste met een eigen praktijk. Ze is een begenadigd spreker, die vaak optreedt in Duitse en Engelse televisie- en radioprogramma's. De huid is haar eerste boek en is aan 15 landen verkocht. Het staat sinds verschijnen in de Duitse bestsellerlijsten. Drie maanden na verschijnen zijn er 80.000 exemplaren in Duitsland verkocht.