Mark Chen

Fysiotherapeut

mark-chen
Getty Images

Mark Chen is fysiotherapeut, personal trainer en het brein achter online platform Mark Chen Movement.

Wil jij een vraag stellen aan Mark? Stuur dan een mailtje! Als jouw vraag ook voor anderen interessant is, zal hij deze beantwoorden en publiceren we deze op de site.

Mark: "Fysiotherapie zou als vak gegeven moeten worden op school. We hebben maar één lichaam en daar moeten we het ons hele leven mee doen. Het zélf kunnen verhelpen en het onderhouden van klachten hoort thuis in het basispakket van iedere persoon."

Mark Chen Movement

Mark Chen is fysiotherapeut, personal trainer en het brein achter Mark Chen Movement: een bedrijf dat functioneert als een one-stop-shop voor alles op het gebied van gezondheid. Een groot gedeelte van zijn tijd gaat naar het een-op-een begeleiden van klanten op het gebied van voeding, training en mentale coaching.

Als fysiotherapeut, personal trainer en sportvoedingsdeskundige gelooft hij het beste van drie werelden te kunnen bieden. Je kunt er ook terecht voor informatie over waarom klachten of blessures kunnen ontstaan, waarom ze maar niet lijken te verdwijnen en wat je er zélf aan kunt doen om ervan af te komen.

Aangezien Mark werkzaam is in een land waar de voertaal Engels is, is de website op die manier ingericht. Dat betekent natuurlijk niet dat je hem niet in het Nederlands kunt benaderen! Ook is online begeleiding mogelijk. Mark maakt gebruik van diverse applicaties waarmee je op afstand begeleid kunt worden na een videoconsult.

Ga met spoedeisende vragen altijd naar je huisarts, daarvoor zijn de experts niet de aangewezen persoon. Ze stellen ook geen diagnoses. De overige voorwaarden vind je hier.