De Levensstijl Methode

Getty Images

De Levensstijl Methode is gericht op het herstellen van de spijsvertering en stofwisseling. De drie-eenheid voeding, beweging en ontspanning vormt de basis. Wanneer je deze elementen in goede harmonie gebruikt en kiest voor de juiste combinaties van voedingsmiddelen, bereik je een goede gezondheid en je ideale gewicht. Zonder jojo-effect.

Toen Asja Tsachigova door de reguliere geneeskunde ongeneeslijk ziek verklaard werd, stuitte ze toevallig op een boek over gezonde voeding. Ze realiseerde zich dat ze tot dan toe vreselijk ongezond at en gooide het roer helemaal om. Asja volgde een opleiding tot voedingsdeskundige en verdiepte zich in gezondheid. Uit allerlei methoden haalde ze elementen waar ze zich in kan vinden en voegde deze samen met als resultaat haar boek 'De Levensstijl Methode'.

Combinaties

De Levensstijl Methode is in eerste instantie gebaseerd op goede en slechte voedselcombinaties. Zo kun je volgens Asja koolhydraten en eiwitten beter gescheiden eten. Ook mag je niet drinken en geen fruit eten bij de maaltijd. Door de juiste combinaties te eten kun je gewicht verliezen en zal je gezondheid en spijsverbetering optimaal worden. Daarnaast adviseert Asja te kiezen voor kwalitatief goede, biologische producten en volkoren voedingswaren en raad ze aan om suiker, slechte vetten en E-nummers te vermijden.

Bewegen en ontspannen

Naast het element voeding, spelen nog twee elementen een belangrijke rol in De Levensstijl Methode: bewegen en ontspannen. De onderwerpen worden dan ook in aparte hoofdstukken uitgebreid behandeld. Asja geeft tips waarmee je stress kunt verminderen en je nachtrust kunt verbeteren. Bovendien vind je in het boek eenvoudige oefeningen die samen maar een kwartiertje in beslag nemen en zorgen voor een slank figuur en platte buik.

De Levensstijl Methode is bedoeld voor iedereen die op een natuurlijke manier zijn gezondheid en conditie wil verbeteren, zich fit en energiek wil voelen en zijn lichaam en geest in evenwicht wil brengen. Het boek biedt kortom een grote hoeveelheid aan informatie over gezond leven.

Auteur 
  • Jolanda Niemantsverdriet