Gratis: Alles voor een platte buik

Digitaal boekje met tips en trucs

Getty Images

Buikspieroefeningen, cardio- of juist krachttraining en flink op dieet... Wat is nu precies het geheim voor een mooie platte buik. Het gratis boekje 'Alles voor een platte buik' helpt je op weg. Tips, oefeningen en informatie voor een blijvend resultaat.

Een wasbordje, sixpack of misschien zelfs wel een eightpack: velen dromen van een - al dan niet helemaal afgetrainde - platte buik. Zeker als er een vakantie voor de deur staat, zijn we gauw geneigd om nog even een stapje extra te zetten. Massaal meedoen aan challenges, dagelijks honderden sit-ups uitvoeren of nog even een crashdieetje pakken. In de hoop op resultaat.

Getty Images

Klinkt niet echt aantrekkelijk toch? Of erg gezond. En als je al resultaten behaalt, zijn ze waarschijnlijk slechts tijdelijk. Hopelijk helpt dit boekje je op de weg naar blijvend resultaat. Oefeningen, tips en trucs worden afgewisseld met achtergrondinformatie. De perfecte mix voor jouw platte buik. Vraag 'm nu gratis aan!

Blijf of de hoogte van het laatste nieuws en de aanbiedingen en ontvang direct gratis het magazine: Alles voor een platte buik in je mailbox! Ontvang je onze nieuwsbrief al? Vul dan het e-mailadres in waarop je de nieuwsbrief krijgt. Controleer ook je e-mailadres voordat je op verzenden drukt. Het receptenboekje wordt gemaild en komt anders niet aan.