Bietjesravioli met geitenkaas

Ingrediënten
- 1 gekookte rode biet
- 1 eetlepel balsamicoazijn
- 1 theelepel honing
- 12 sprieten bieslook
- 40 gram zachte geitenkaas
Bereiding
- Schil de rode biet en schaaf hem in dunne plakken.
- Bestrijk 8 plakjes met een beetje balsamicoazijn. Meng de rest van de azijn met de honing.
- Was de bieslook en knip een paar sprieten klein.
- Leg op 2 kleine borden ieder 2 plakjes biet en verdeel de geitenkaas erover. Strooi de klein geknipte bieslook erover en dek af met de andere plakjes biet.
- Druppel de rest van de balsamico erover en garneer met de sprieten bieslook.
Menusuggestie
Lekker met als hoofdgerecht biefstuk, sperzieboontjes en pasta met olijven.
Aantal personen
2
Bereidingsduur
0-15 minuten
Energie |
65 kcal
|
---|---|
Eiwit |
3 gram
|
Koolhydraten |
5 gram
|
Vet |
3 gram
|
Verzadigd vet |
2 gram
|
Vezels |
1 gram
|
Zout |
0,28 gram
|