dinsdag, 29 september 2020

Gegrilde vis

Simpel te maken

Ingrediënten

  • 1 eetlepel olie
  • ½ theelepel Provençaalse kruiden
  • 1 teentje knoflook
  • 2 stukken of moten koolvis

Bereiding

  1. Maak een mengsel van de olie, de Provençaalse kruiden, het uitgeperste teentje knoflook en wat peper.
  2. Bestrijk hiermee de vis en laat dit 1 uur in de koelkast intrekken.
  3. Warm de grill of barbecue voor en gril de vis aan beide zijden in ± 12 minuten gaar en bruin.

Menusuggestie

Lekker met gestoofde wortel met doperwtjes en aardappelpuree.

Hiervoor heb je nodig:
250 gram wortelen
150 gram diepvries doperwtjes
1 eetlepel vloeibare margarine
6 opscheplepels aardappelpuree

Aantal personen

2

Bereidingsduur

30+ minuten
Bron(nen):
Energie
530 kcal
Eiwit
40 gram
Koolhydraten
55 gram
Vet
15 gram
Verzadigd vet
3 gram
Vezels
10 gram
Zout
0 gram