Doe mee met de 4 weken fitchallenge

Voel je fitter en sterker in 4 weken

aukeline-3-v3.
Getty Images

Wil jij je in 4 weken fitter voelen en sterker worden, gewoon vanuit je eigen woonkamer? Doe dan mee met de 4 weken fitchallenge, zodat je helemaal klaar bent voor de lente! Het enige wat je nodig hebt is een timer, matje en twee flesjes water.

Heb jij tijdens de koudere, donkere wintermaanden geen motivatie gehad om te sporten? Of voel je je niet zo prettig in de sportschool, met al die moeilijke apparaten en strakke lijven? Dan is dit jouw challenge! 

challenge_fit4weken
Getty Images
Doe mee

In 4 weken tijd een fitter en sterker lijf, gemakkelijk vanuit huis. Dat wil je toch ook? Meld je dan aan voor onze nieuwsbrief! Je ontvangt vanaf 10 april tot 1 mei elke week een workoutvideo in je mailbox met cardio- en krachtoefeningen voor het verbeteren van je conditie en het sterker maken van je spieren. Onze webredacteur Aukeline gaat samen met jou de uitdaging aan. Doe je mee? 

 

 

Er is iets misgegaan ... 


Er is helaas iets misgegaan met het versturen van de eerste nieuwsbrief voor de fitchallenge. Onze excuses hiervoor. Heb je je aangemeld via de link in dit artikel? Dan krijg je alsnog een eenmalige nieuwsbrief met daarin alle workouts. Je kunt hier ook alle workouts uit de serie bekijken: 

Auteur 
  • Aukeline van Dorp