Win een fiets!

Doe mee en maak kans op een omafiets

Getty Images

Nederland is een fietsland. Dat weten we allemaal. Maar wist je dat alle Nederlanders bij elkaar zo'n 19 miljoen bruikbare fietsen hebben staan? Is jouw fiets nog goed of kun je wel een nieuwe gebruiken? Geldt dat laatste, doe dan gauw mee aan deze prijsvraag. Je maakt kans op een omafiets ter waarde van 209 euro.

Van Fietsenopfietsen.nl mogen wij de zwarte omafiets van Popal weggeven. De fiets heeft 28 inch wielen en een stalen frame met een hoogte van 57 centimeter. Dankzij de bagagedrager met snelbinders is het mogelijk om simpel spullen te vervoeren, maar het is bij deze fiets ook mogelijk om een voorrek op de voorkant te plaatsen. De fiets heeft een terugtraprem en een handrem, gesloten kettingkast en jasbeschermers. De Popal omafiets is goed zichtbaar in het donker, er is draadloze verlichting aan de voor- en achterzijde van de fiets. Daarnaast zijn er ook reflecterende banden die voldoen aan de Europese norm, zo wordt er een extra veilige situatie gecreëerd.

Getty Images
Deze prijsvraag is afgelopen. Je kunt helaas niet mee meedoen. Kijk voor een overzicht van de actuele prijsvragen op deze pagina.
 
Auteur 
Bron 
  • FietsenopFietsen.nl