woensdag, 21 augustus 2019

Gratis boekje: Sauzen en dips zelf maken

Bij een picknick, barbecue of borrel zijn lekkere smeersels, dips en sauzen eigenlijk onmisbaar. Je kunt er brood mee aankleden, groenten en frietjes in dopen of een fijn stukje vlees of vis extra smaak mee geven. Natuurlijk heb je flesjes en potjes zo gekocht in de supermarkt, maar het is veel leuker - en niet te vergeten lekkerder - om het zelf te maken. En dat hoeft helemaal niet zo moeilijk te zijn.

We hebben basisrecepten voor mayonaise, ketchup en pindasaus. Als je liever op de exotische tour gaat kun je pesto, tzatziki, guacamole, hummus of baba ganoush
maken. En natuurlijk mogen een groente-yoghurtdip en kruidenboter ook niet ontbreken.

Zelf variëren is helemaal leuk: voeg bijvoorbeeld nog extra kruiden of andere smaakmakers toe. Heel veel kookplezier en voor daarna: eet smakelijk!

Let op: alleen nieuwsbriefabonnees kunnen de gratis receptenboekjes aanvragen. Door je e-mailadres in te vullen, abonneer je je automatisch op onze wekelijkse nieuwsbrief. Ontvang je onze nieuwsbrief al? Vul dan het e-mailadres in waarop je de nieuwsbrief krijgt.

Controleer ook je e-mailadres voordat je op verzenden drukt. Het receptenboekje wordt gemaild en komt anders niet aan.

receptenboekje sauzen en dips

Om dit receptenboekje te downloaden kun je je e-mailadres achterlaten.