woensdag, 21 augustus 2019

Gratis receptenboekje: Blij met bonen

Bonen passen helemaal in de nieuwe manier van eten. Ze zijn niet alleen heel lekker om mee te variëren, maar ook erg gezond. Bonen en peulvruchten zijn een bron van eiwitten, vezels, vitamines en goede koolhydraten. Door hun verzadigende effect zijn ze ook ideaal voor wie een dagje geen vlees wil eten. De Gezondheidsraad raadt niet voor niets in de Richtlijnen Goede Voeding aan om wekelijks peulvruchten te eten.

Met dit receptenboekje wordt het je extra makkelijk gemaakt om bonen en peulvruchten te eten. Tien heerlijke recepten die je zowel als lunch en diner kunt eten. Wat dacht je van een Italiaanse soep met borlottibonen of risotto met kapucijners. Verrassend is de pannenkoekentaart met zoete kidneybonen: peulvruchten zijn namelijk een heel goed alternatief voor het reguliere beslag van veel zoete snacks.

Veel kookplezier en voor daarna: eet smakelijk!

Let op: alleen nieuwsbriefabonnees kunnen de gratis receptenboekjes aanvragen. Door je e-mailadres in te vullen, abonneer je je automatisch op onze wekelijkse nieuwsbrief. Ontvang je onze nieuwsbrief al? Vul dan het e-mailadres in waarop je de nieuwsbrief krijgt.

Controleer ook je e-mailadres voordat je op verzenden drukt. Het receptenboekje wordt gemaild en komt anders niet aan.

Om dit receptenboekje te downloaden kun je je e-mailadres achterlaten.

Bron(nen):