Gratis receptenboekje: Smakelijke soepen

Getty Images

Wie houdt er nu niet van soep? Het is lekker makkelijk, fijn warm en een snelle manier om heel veel groente binnen te krijgen. Daarbij kan soep eigenlijk altijd. Een boekje vol met overheerlijke soeprecepten mag dus niet ontbreken. Download hem nu.

Verse soep is gezond en kan eigenlijk altijd. Als lunch, tussendoortje of vooraf bij de avondmaaltijd. Soep zorgt voor een goede bodem waardoor je minder van het hoofdgerecht eet, dus is ook prima in te passen als je op dieet bent. Maak dan bij voorkeur wel een lichte variant.

Dit receptenboekje staat boordevol heerlijke en makkelijk te bereiden soepen. Wat denk je van bijvoorbeeld de smaakvolle courgettesoep of de pompoen- of tomatensoep? Je kunt ook kiezen uit de heerlijke preisoep met forel of de Surinaamse kippensoep.

Blijf of de hoogte van het laatste nieuws en aanbiedingen en ontvang direct gratis het digitale receptenboekje Smakelijke soepen in je mailbox! Ontvang je onze nieuwsbrief al? Vul dan het e-mailadres in waarop je de nieuwsbrief krijgt. Controleer ook je e-mailadres voordat je op verzenden drukt. Het receptenboekje wordt gemaild en komt anders niet aan.

receptenboekje smakelijke soepen
Getty Images
Auteur 
Bron 
  • Voedingscentrum