Gratis receptenboekje: Heerlijke pastagerechten

Getty Images

Op zoek naar inspiratie voor lekkere recepten en ben je gek op pasta? Download ons gratis boekje vol gezonde pastarecepten!

Een goede en evenwichtige voeding is belangrijk voor je gezondheid. Zorg er dus voor dat je alle nuttige voedingsstoffen in de juiste hoeveelheden binnenkrijgt. Het kan je helpen om gezond te zijn en te blijven.

GezondheidsNet heeft in samenwerking met het Voedingscentrum een receptenboekje voor je samengesteld. Dit boekje bevat tien heerlijke gerechten en heeft als thema: pasta!

Probeer bijvoorbeeld de heerlijke tagliatelle met spinazie en champignons of de farfalle met gerookte kip. En wat dacht je van lekkere tiramisu als dessert?

Blijf of de hoogte van het laatste nieuws en aanbiedingen en ontvang direct gratis het digitale receptenboekje Heerlijke pastagerechten in je mailbox! Ontvang je onze nieuwsbrief al? Vul dan het e-mailadres in waarop je de nieuwsbrief krijgt. Controleer ook je e-mailadres voordat je op verzenden drukt. Het receptenboekje wordt gemaild en komt anders niet aan.

receptenboekje heerlijke pastagerechten
Getty Images
Auteur