Gratis receptenboekje: Tijd voor paprika

Getty Images

Natuurlijk kun je paprika’s bakken of zo uit het vuistje eten, maar er zijn nog veel meer mogelijkheden. In dit boekje vind je tien verrassend lekkere recepten met deze groente in de hoofdrol.

Paprika staat in de top vijf van meest gekochte groenten. Logisch, want dit kleurrijke familielid van de peper kun je in tal van gerechten gebruiken. Bovendien is het een gezond ingrediënt: paprika's zitten bomvol vezels, vitamine C en andere voedingsstoffen en bevatten juist weinig calorieën.

Je hoeft geen chef te zijn om paprika’s te bereiden, maar je kunt er wel lekker mee variëren. Wat dacht je van knapperige bladerdeegtaartjes met gegrilde paprika? Een snelle curry, hartige taart of lasagne met paprika, courgette en gehakt? Een frisse paprika-tomaat-chutney die heerlijk combineert met vlees en vis van de grill? Je vindt de recepten voor al deze (en nog meer) gerechten in dit boekje. En daarnaast natuurlijk klassiekers als paprikasoep en gevulde paprika's.

Blijf of de hoogte van het laatste nieuws en aanbiedingen en ontvang direct gratis het digitale receptenboekje Tijd voor paprika in je mailbox! Ontvang je onze nieuwsbrief al? Vul dan het e-mailadres in waarop je de nieuwsbrief krijgt. Controleer ook je e-mailadres voordat je op verzenden drukt. Het receptenboekje wordt gemaild en komt anders niet aan.

 

Getty Images