7 minute workout met Mark Dakriet

Fit met Mark van Re-Play

Getty Images

Mark Dakriet is zanger bij de Nederlandse soul-formatie Re-Play. Jarenlang worstelde hij met zijn gewicht. Inmiddels is hij 80 kilo afgevallen en schreef daar een boek over: Never nooit meer. Dat afvallen ging natuurlijk niet vanzelf. Mark ging anders eten en meer bewegen. Wil jij ook meer gaan bewegen? In deze video laat Mark een aantal oefeningen zien die je dagelijks kan doen: 7 minute workout met Mark Dakriet!

Dagelijks 7 minuten trainen is natuurlijk niet voldoende om af te vallen en/of je conditie enorm te verbeteren, maar is perfect voor als je een keer geen zin hebt om naar de sportschool te gaan of als je te weinig tijd hebt. Een korte, effectieve workout is dan een uitkomst, zodat je toch nog aan je beweging komt.

Met de video van Mark kan iedereen mee doen. Je kan de workout namelijk zo zwaar maken als je zelf wilt. Vind je de plank te zwaar? Doe deze dan op je knieën. Lukt opdrukken op de grond niet? Ook die kan op de knieën of doe hem bijvoorbeeld op een bankje.

In de video gaat Mark de volgende oefeningen doen:

Let bij alle oefeningen goed op je houding en forceer niks. Houd na alle oefeningen 10 seconden rust. Luister goed naar je lichaam en bouw langzaam op. Heb je erg spierpijn? Train dan de volgende dag andere spieren of neem een dag rust. Zo geef je je lichaam de tijd om te herstellen.

Over Mark Dakriet

Mark Dakriet is bekend van de Nederlandse R&B-band Re-play. Hij is zowel zanger als songwriter met al twintig jaar ervaring in de nationale en internationale muziekindustrie. Samen met Re-play stond hij onder andere in het voorprogramma van Backstreet Boys en Destiny’s Child. Ook is Mark tegenwoordig werkzaam als personal trainer. Bezoek de website van Mark Dakriet als je meer over hem te weten wilt komen! Zijn boek is voor €17,50 verkrijgbaar bij onder andere bol.com.

Auteur 
  • Redactie