Gratis boekje: Asperge recepten

Getty Images

Het aspergeseizoen is in volle gang. Deze typische lentegroente wordt vaak aangeduid als het witte goud: het is gezond, licht en heerlijk van smaak. En je kunt er eindeloos mee variëren.

Wat kun je allemaal met asperges maken? Doe inspiratie op met dit gratis kookboekje!

Probeer bijvoorbeeld de aspergequiche met graskaas, de asperge-zalmpakketjes met kruidenboter of de traditionele klassieker: asperges met beenham en een eitje.

Ben je op zoek naar een nagerecht? Dan is de aspergesmoothie misschien iets voor jou. Nog weinig ervaring met asperges? Je vindt in het boekje ook een korte introductie met handige weetjes en het basisrecept voor alle soorten asperges.

Download nu het receptenboekje dat GezondheidsNet in samenwerking met het Nederlands asperge centrum heeft gemaakt. Een receptenboekje vol heerlijke aspergerecepten!

Let op: alleen nieuwsbriefabonnees kunnen de gratis receptenboekjes aanvragen. Door je e-mailadres in te vullen, abonneer je je automatisch op onze wekelijkse nieuwsbrief. Ontvang je onze nieuwsbrief al? Vul dan het e-mailadres in waarop je de nieuwsbrief krijgt.

Controleer ook je e-mailadres voordat je op verzenden drukt. Het receptenboekje wordt gemaild en komt anders niet aan.

receptenboekje asperge recepten
Getty Images
Auteur 
  • Redactie