Gratis receptenboekje: Gewoon glutenvrij

Getty Images

Als je alles mag eten, is het al lastig om elke dag weer te verzinnen wat je op tafel zet. Laat staan als je bepaalde ingrediënten niet kunt eten. Daarom de komende maanden een aantal speciale receptenboekjes voor mensen met een voedseluitdaging. De eerste staat vol lekkere, gezonde recepten die ook nog eens glutenvrij zijn.

Gezondheidsnet stelde in samenwerking met ZonderMeer magazine dit boekje met glutenvrije recepten samen. Handig als je zelf geen gluten verdraagt of eters krijgt met coeliakie, maar ook als je gewoon op zoek bent naar kookinspiratie. Wat dacht je van duivenborst met paddenstoelenrisotto of een hartige appeltaart? En een abrikozentaartje of een boomstam voor toe?

Veel kookplezier en eet smakelijk!

Blijf of de hoogte van het laatste nieuws en de aanbiedingen en ontvang direct gratis het digitale receptenboekje Gewoon glutenvrij in je mailbox! Ontvang je onze nieuwsbrief al? Vul dan het e-mailadres in waarop je de nieuwsbrief krijgt. Controleer ook je e-mailadres voordat je op verzenden drukt. Het receptenboekje wordt gemaild en komt anders niet aan.

Getty Images
Auteur