dinsdag, 22 oktober 2019

Gratis receptenboekje: Koken met Kerst

Voorgerecht, hoofdgerecht en nagerecht

Het kerstdiner is bij uitstek een moment om te genieten van lekker eten. Heb jij nog geen idee wat je gaat maken? Met deze kerstmenu's maak je zeker indruk. Heerlijke gerechten en nog vrij eenvoudig te maken ook!

Samen met het Voedingscentrum hebben we weer een receptenboekje gemaakt met twee smakelijke kerstmenu's en feestelijke hapjes. Serveer jij de makreelcrostini als voorgerecht of ga je voor de spinaziesoep met kikkererwten? En wat te denken van een gevuld varkenshaasje met bloemkool, tijm en aardappeltjes. Download het boekje nu!

Kerstmenu 1

Fluweelzacht menu geïnspireerd op India: spinaziesoep met kikkererwten, naantaart met pompoen en een Indiaas toetje met chai en amandeltopping.

Kerstmenu 2

Een verrukkelijk menu met Italiaans tintje: makreelcrostini met dille, spaghetti met walnotensaus, gevuld varkenshaasje met ovengroente en Siciliaanse meloen met sinaasappel en pistachenootjes als dessert.

Let op: alleen nieuwsbriefabonnees kunnen de gratis receptenboekjes aanvragen. Door je e-mailadres in te vullen, abonneer je je automatisch op onze wekelijkse nieuwsbrief. Ontvang je onze nieuwsbrief al? Vul dan het e-mailadres in waarop je de nieuwsbrief krijgt.

Controleer ook je e-mailadres voordat je op verzenden drukt. Het receptenboekje wordt gemaild en komt anders niet aan.

Om dit receptenboekje te downloaden kun je je e-mailadres achterlaten.

Bron(nen):