maandag, 30 november 2020

Boekrecensie: Groene proteïne + winactie

Een boek vol recepten met plantaardige eiwitten

Bij een plantaardig voedingspatroon wordt vaak gedacht dat de eiwitten wegvallen, maar in het nieuwe kookboek Groene proteïne laat Therese Elgquist zien hoe eenvoudig het eigenlijk is om plantaardig, lekker, voedzaam én proteïnerijk te eten. Wij geven vijf exemplaren weg.
Auteur:
Therese Elgquist
Jaar van uitgave:
2019
Prijs:
€ 19,99
ISBN:
9789023016113
Aantal pagina's:
160

Groene eiwitbommen

In het boek vind je niet alleen zestig makkelijke recepten, je kunt er ook lezen over de essentiële voedingsstoffen en hoe je dit kunt toepassen op een plantaardig voedingspatroon. De recepten zijn gebaseerd op twintig verschillende eiwitbronnen, zoals noten, zaden, peulvruchten en granen. Je zult in de recepten soms wel wat ingrediënten tegenkomen die je niet altijd in de supermarkt kunt vinden – denk aan belugalinzen, palmkool en sorghum, maar vaak zijn deze producten wel in de natuurwinkel te koop.

Voorproefje recepten

Om een beetje een idee te krijgen van de recepten die je in het kookboek kunt vinden, hebben wij alvast drie recepten gedeeld. Uit ervaring kunnen we je vertellen dat ze erg lekker zijn

Prijsvraag

Ben jij benieuwd naar de rest van de recepten uit het Groene proteïne kookboek? Goed nieuws, want we mogen maar liefst vijf exemplaren weggeven! Vul het onderstaande formulier volledig in. De prijswinnaars worden 29 augustus bekendgemaakt.

Deze winactie is helaas afgelopen. Je kunt niet meer deelnemen. Houd onze website of social media in de gaten voor meer leuke winacties!