Gratis magazine: Gezond & lekker door de overgang

Voeding en de overgang

Gezond en lekker door de overgang
Getty Images

Gezonde en gevarieerde voeding helpt je in de strijd tegen de overgangskilo’s. En dan hebben we het natuurlijk niet over een dieet, want daar wordt niemand gelukkiger (of blijvend slanker) van. Het gaat om een gezond voedingspatroon in combinatie met voldoende beweging. Zodat je broek lekker comfortabel blijft zitten. In het gratis magazine Gezond & lekker door de overgang lees je er alles over.

inhoud gezond en lekker door de overgang
RMN

Voor dit magazine verzamelden we de beste tips om gewichtstoename tijdens de overgang tegen te gaan. Maar we gaan ook in op je veranderde hormoonhuishouding en leggen uit wat eten kan doen tegen bijvoorbeeld opvliegers en nachtzweten. Zo kom je deze periode lekker en gezond door. Zónder bonuskilo’s na de overgang. Download 'm nu hieronder!

Meer lezen?

De overgang kent geen duidelijk begin en eind. De eerste signalen zijn er vaak al zonder dat je het zelf doorhebt. Maar hoe herken je die? Wat gebeurt er eigenlijk met je lichaam en geest in deze roerige periode? En hoe lang duurt het? Hoe verminder je de bijbehorende klachten?

We hebben meerdere handige (gratis) downloads over de overgang voor je, waarin je het antwoord op al die vragen vindt. Zoals een aantal aantrekkelijke digitale magazines met praktische hulp en handige tips. En e-books, die dieper ingaan op bepaalde onderwerpen. Hoe ga je bijvoorbeeld om met (werk)stress tijdens de overgang, wat doet de overgang met je seksleven? En welke overgangsklachten zijn er nog meer, naast die bekende opvliegers?

Al onze (gratis) overgangs-downloads

Auteur