Gratis magazine: Uitgerust door de overgang

Lekker slapen ondanks overgangsklachten

magazine uitgerust door de overgang
Getty Images

Zo’n 60 procent van de vrouwen in de overgang heeft last van slaapproblemen. Van moeilijker in slaap kunnen komen tot vaak wakker worden 's nachts en van halve nachten wakker liggen tot veel te vroeg wakker worden: ze zijn er in alle soorten en maten. In dit gratis magazine lees je er alles over.

Inhoud magazine uitgerust
RMN

Slaapgebrek maakt je niet alleen moe, het zorgt ook dat je dikker wordt, heeft invloed op je geheugen en natuurlijk op je humeur. Gelukkig kun je zelf het een en ander doen om je slaapklachten aan te pakken. Want een goed matras helpt. Het juiste hoofdkussen ook. In dit magazine vertellen we wat je verder zelf kunt doen om weer lekker te slapen.

  • Slecht slapen in de overgang
  • Welk slaaptype ben jij?
  • Keep it cool: tips voor een overgangsproof slaapkamer
  • Survivaltips na een doorwaakte nacht
  • De beste slaappil: daglicht
  • Top 10 bed-irritaties

Download het magazine Uitgerust door de overgang hieronder en slaap (weer) lekker!

Blijf of de hoogte van het laatste nieuws en de aanbiedingen en ontvang direct gratis het magazine: Uitgerust door de overgang in je mailbox! Ontvang je onze nieuwsbrief al? Vul dan het e-mailadres in waarop je de nieuwsbrief krijgt. Controleer ook je e-mailadres voordat je op verzenden drukt. Het receptenboekje wordt gemaild en komt anders niet aan.

Meer lezen over de overgang?

We hebben meerdere handige downloads over de overgang voor je, waarin je het antwoord op al die vragen vindt. Zoals een aantal aantrekkelijke digitale magazines met praktische hulp en handige tips. En e-books, die dieper ingaan op bepaalde onderwerpen. Hoe ga je bijvoorbeeld om met (werk)stress tijdens de overgang, wat doet de overgang met je seksleven? En welke overgangsklachten zijn er nog meer, naast die bekende opvliegers?

Al onze overgangs-downloads

Auteur