Gratis magazine: Fit & soepel door de overgang

Alles over de kracht van beweging

Magazine Fit en soepel
Getty Images

Herkenbaar voor vrijwel alle vrouwen in de overgang: door hormoonveranderingen krijg je te maken met een andere vetverdeling en ontstaat eerder een buikje. En dat buikvet is hartstikke ongezond. Des te meer reden om ook tijdens de overgang lekker te bewegen. Dit gratis magazine helpt je niet alleen om op gewicht te blijven, maar ook om spier- en gewrichtsklachten voor te zijn en sterk en soepel te blijven.

Inhoud Fit en soepel
RMN

Alle beweging is goed, maar vergeet ook de krachttraining niet. Want daarmee stimuleer je de botaanmaak. Dit is vooral belangrijk tijdens en na de overgang, aangezien maar liefst 1 op de 3 vrouwen boven de 55 jaar osteoporose krijgt. In dit magazine vind je alles over de kracht van beweging:

  • Train een (bijna) platte buik
  • Wondersport: wandelen
  • Auw! Zomaar spier- en gewrichtspijn
  • Onsje meer, onsje minder: plaatselijk vet verbranden
  • Waarom val ik niet af?
  • De 101 voordelen van Yoga

Doe er je voordeel mee en download het magazine Fit & soepel door de overgang hieronder nu gratis!

Blijf of de hoogte van het laatste nieuws en de aanbiedingen en ontvang direct gratis het magazine: Fit en soepel door de overgang in je mailbox! Ontvang je onze nieuwsbrief al? Vul dan het e-mailadres in waarop je de nieuwsbrief krijgt. Controleer ook je e-mailadres voordat je op verzenden drukt. Het receptenboekje wordt gemaild en komt anders niet aan.

Meer lezen over de overgang?

We hebben meerdere handige (gratis) downloads over de overgang voor je, waarin je het antwoord op al die vragen vindt. Zoals een aantal aantrekkelijke digitale magazines met praktische hulp en handige tips. En e-books, die dieper ingaan op bepaalde onderwerpen. Hoe ga je bijvoorbeeld om met (werk)stress tijdens de overgang, wat doet de overgang met je seksleven? En welke overgangsklachten zijn er nog meer, naast die bekende opvliegers?

Al onze (gratis) overgangs-downloads

 

Auteur